Värdecheck i restaurangen

Boka golfpaket hos oss och få en värdecheck på 200 kr till restaurangen som medlem i Svensk Golf Premium.

KNISTAD HERRGÅRD NJUTBAR COUNTRYSIDE GOLF 

Golf på Knistad Herrgård är upplagt för skratt, leenden och high fives, oavsett hur bra spelet går. 

2023 är året vi satsar på golfen. Vi förbättrar, utvecklar och investerar rejält för att du som gäst ska få de bästa förutsättningarna för en skön runda. Övertygade om att ni tillsammans med god mat och service i världsklass kommer få en fantastisk spelupplevelse. 

Redo för nästa nivå?

Oavsett om du är den lugna golfaren, som tar ett slag i taget och njuter en extra stund på golfcaféet eller den snabba golfaren, som gärna plockar fram drivern trots att det vore bättre att slå en järnfemma, erbjuder vi en utvecklad och finjusterad bana med fantastisk mat och service. 
Vi tar din golfupplevelse till nästa nivå. 

18-hålsbanan ligger i ett naturskönt läge, mitt ute i det västgötska slättlandskapet. Det finns gott om tillfällen att både lyckas och utmanas vid våra kluriga bunkrar, retsamt placerade vattenhinder och öppna greener.

Bäst i Sverige på mat & service

I mitten av anläggningen ligger den ståtliga herrgården med anor från 1300-talet. Herrgården har totalt 160 bäddar, fördelade på 79 rum, däribland tre sviter och den lyxiga golfsviten precis intill rangen. Hos oss bor du på banan! 

Restaurangen ligger i huvudbyggnaden med utsikt över övningsområdet; första tee och artonde green. Här serveras en a la carte meny, utformad av lokala råvaror och en rejäl dos kärlek. I samråd med delägare Steffo Törnquist, utvecklar vi ständigt matupplevelsen med fokus på att skapa en extra dimension av er vistelse på Knistad Herrgård. 
2022 blev vi bäst i klassen vad gäller mat & service, enligt Players First.

TILL KNISTAD