50% rabatt – TrackMan

GOLFSÄSONGEN BÖRJAR tyvärr lida mot sitt slut, men du ska INTE ställa undan klubborna! 

Utomhussäsongen för oss golfare är snart slut men det är nu vi kliver in i värmen. I våra TrackMan kan du spela välkända banor från hela världen. Du kan spela själv eller med vänner och familj. Du kan även utnyttja TrackMan för att träna i vinter och göra nästa år till ditt bästa golfår någonsin! 

Vi erbjuder dig som Premium-prenumerant 50% rabatt i våra Trackman-simulatorer med koden SGPREMIUM50. Vi förlänger nu erbjudandet över höstlovet t.o.m. 6:e November. 

Ta chansen och besök Sveriges största golfbutik för en större golfupplevelse. 

Hos oss kommer du även att kunna boka tid med PGA tränare för att utveckla din sving. Följ oss i våra sociala medier @golfskysverige för mer information om detta. 

Så golfsäsongen är långt ifrån slut, vi ses i butiken.

Golf Sky Kungens Kurva är Sveriges största golfbutik. Vi har inte bara ett enormt stort sortiment av golfutrustning, kläder och skor, vi har även Trackman för både spel, träning och Custom Fitting. I vår verkstad kan du få dina klubbor omgreppade, justerade och reparerade. Vi har en mysig lounge för både stora och små sällskap. 

Boka simulator här och använd koden SGPREMIUM50 för att få rabatten. Erbjudandet gäller de första 100 bokningarna, vardagar innan kl.16:00 t.o.m. 6/11-2022 och får bara användas vid ett tillfälle.  

Varmt välkommen!

Golf Sky Kungens Kurva

Gamla Södertäljevägen 216

141 70 Segeltorp

Till Golf Sky